Bemba Saoco 360

Bemba Saoco 360 (nou!)

Cal replantejar-nos-ho tot. Deconstruir per reconstruir la idea de concert. Partint d’aquesta premissa, Bemba Saoco donen un gir al concepte de concert en directe.
A 360, producció artística dissenyada i produïda per Bemba Saoco, en col·laboració amb Silent System, el públic viu i escolta mitjançant auriculars amb sistema wifi, que permeten introduir la tecnologia i l’avantguarda a un nou concepte d’espectacle. Es tracta d’una experiència en 360 graus de visió, d’audició, de vivència i d’immersió en l’univers artístic del grup.

 

La conjunció directa d’un entorn íntim i proper, amb el contacte tan pronunciat entre públic i músic. La ubicació dels músics barrejats entre el públic, amb l’audició immediata, perfecta i, visualment directa. Si de tot això en fem una amalgama d’entorns físics amb transcendència artística, històrica, social o d’actualitat, l’espectacle Bemba Saoco 360 passa a ser una experiència única, irrepetible i colpidora, per tothom que la vagi a veure.

 

Disponible a programa.cat

Carla Gordo veu
Ferran Caba piano i trombó
Arnau Pascual trombó i percussió
Pau Mas guitarra i veus
Joseph Gabriel Harris baix
Arnau Alonso bateria

Roser Gamonal assistent
Marc Balsa tècnic de so
Borja Pérez tècnic de llums

Audio

Video

Galeria

No post was found with your current grid settings. You should verify if you have posts inside the current selected post type(s) and if the meta key filter is not too much restrictive.

Compartir :

Més projectes