Dácil

Anterior

Dácil

Dàcil, cantant i compositora presenta Mamma Shark, el seu tercer treball discogràfic. El disc parla del viatge emocional d’una dona, que s’ha de reinventar a sí mateixa. Una proposta des de la maduresa, de qui es planteja temes tan importants com la maternitat, amb els seus anhels i dificultats. Dàcil transmet en aquest mateix títol, Mare tauró, tota la tendresa, força, maduresa i vulnerabilitat, així com l’empoderament i la lluita, per reconèixer-se i desenvolupar-se com a dona i com a artista.

 

Mamma Shark, és un disc d’indie-pop amb influències del jazz, produït per Marc Parrot, a Grabaciones Silvestres. La banda està formada per alguns dels millors intèrprets de la música moderna i el jazz català actual. Mamma Shark ha estat destacat pel públic i la crítica, per la seva qualitat i contemporaneïtat.

Dàcil ha treballat amb la reconeguda ballarina i coreògrafa Sol Picó, en l’espectacle La Dona Manca o Barbie Superstar (dos Premis Max de les Arts Escèniques). Un espectacle que denuncia la cosificació de la dona, com a objecte sexual.

 

Com a líder del seu projecte 4 women: cantants compositores del jazz  Dàcil realitza una gira, per més de 30 teatres i auditoris de Catalunya, donant visibilitat a la obra i vida de quatre dones cantants i compositores del jazz, que varen fer història per la seva defensa dels drets de les dones i per la seva qualitat artística: Nina Simone, Billie Holiday, Abbey Lincoln i Jeanne Lee. Espectacle seleccionat per l’Oda.

 

Disponible a programa.cat

Dàcil veu i composicions
Dani Comas guitarra
“Pasto” Martí baix
Ramon Prats bateria

Audio

Video

Anterior Compartir :

  • Categories:
  • Skills:
    • blucantautor
  • Compartir :
Anterior
Anterior

Més projectes