Invisibles

Invisibles

Invisibles, narra en forma de fotografies musicals, el procés migratori Sud-Nord intentant copsar l’essència emocional i vital de cadascun dels moments importants, que el migrant subsaharià ha d’afrontar en tot aquest viatge.

 

La forta influència africana de la majoria d’estils musicals que coneixem, des del jazz fins al latin passant pel flamenc, ens dona joc per crear un repertori eclèctic, atractiu i variat que, al capdavall, sorgeix de les mateixes arrels.

 

Aquest projecte neix i creix al voltant de diverses fonts d’inspiració. D’una banda, l’obra de teatre de Juan Diego Botto, Un trozo Invisible de este mundo. D’altra, la història de vida que Kalilu Jammeh ens relata en el seu llibre, El viaje de Kalilu. També ens ha inspirat el Sindicato Mantero de Barcelona. I, finalment, les poesies de la Joana Raspall, Podries i Endavant.
Es tracta doncs, d’un projecte original que pretén visibilitzar les persones migrants i la seva problemàtica.

 

La qualitat musical, la projecció de fotografies/vídeos i el testimoni en primera persona (veus en off) de les persones migrants subsaharians fan d’Invisibles, un espectacle colpidor, emocionant, enèrgic i transformador, que proposa un missatge i uns valors basats en els drets humans més bàsics de les persones migrants: el dret a l’auxili, a la acollida, al respecte, a la dignitat, a la integració i a la igualtat. Per tots aquests elements, Invisibles és una proposta de concert amb contingut social, però també un espectacle pedagògic, un producte cultural destinat a joves a partir dels 11 anys.

 

Invisibles s’ofereix en versió concert normal, en versió pedagògica o ambdues el mateix dia.

 

Disponible a programa.cat

Yolanda Sey/Rocio Angue Eson veu
Enric Puigdesens baix elèctric
Joan Solana/Jorge de la Torre piano, teclats
Joan Carles Marí/Gabriel Gonzalez bateria
David Italiano percussions
Marc Teclas guitarra elèctrica, guitarra espanyola i veu
Xavi López saxos, flauta travessera i cors

Audio

Video

Galeria

No post was found with your current grid settings. You should verify if you have posts inside the current selected post type(s) and if the meta key filter is not too much restrictive.

Compartir :

  • Categories:
  • Skills:
    • blufusió
  • Compartir :

Més projectes