Pau Blanc

Pau Blanc

En Pau és un jove músic de La Bisbal d’Empordà, que presenta el seu primer treball discogràfic, El Jou (Right Here Right Now, 2017): una proposta artística molt propera a la cançó d’autor, sota la preproducció d’Adrià Puntí i la producció d’Aleix Bou. Inicia el seu projecte amb referents com Adrià Puntí, Joni Mitchell, Creedence, Beach Boys o Neil Young.

 

El Jou és un disc heterogeni, pel que fa a les temàtiques, en el que en Pau Blanc no perd l’humor en cap moment. Algunes lletres són marcadament personals i s’acosten a la sàtira a ritme de blues, folk o pop (Enderrock 2017). El seu projecte es caracteritza per oferir a l’audiència, la seva música, la seva sensibilitat i unes lletres molt acurades i originals. En Pau explica que: en general, a les meves cançons parlo de coses tan importants com l’alopècia i de coses tan absurdes com la vida, la infidelitat, el desamor o la crítica sociopolítica.
En Pau presenta el seu treball en format Banda o Duet.

 

Disponible a programa.cat

Banda

Pau Blanc: veu, guitarra i piano
Emili Bosch: guitarra
Natán Arbó: baix
Aleix Bou: bateria i producció

Duet

Pau Blanc: veu, guitarra i piano
Emili Bosch: guitarra

Audio

Video

Galeria

No post was found with your current grid settings. You should verify if you have posts inside the current selected post type(s) and if the meta key filter is not too much restrictive.

Compartir :

  • Categories:
  • Skills:
    • blucantautor
  • Compartir :

Més projectes