Bemba Saoco 360

Bemba Saoco 360 (nou!)

Cal replantejar-nos-ho tot. Deconstruir per reconstruir la idea de concert. Partint d’aquesta premissa, Bemba Saoco donen un gir al concepte de concert en directe.
A 360, producció artística dissenyada i produïda per Bemba Saoco, en col·laboració amb Silent System, el públic viu i escolta mitjançant auriculars amb sistema wifi, que permeten introduir la tecnologia i l’avantguarda a un nou concepte d’espectacle. Es tracta d’una experiència en 360 graus de visió, d’audició, de vivència i d’immersió en l’univers artístic del grup.

 

La conjunció directa d’un entorn íntim i proper, amb el contacte tan pronunciat entre públic i músic. La ubicació dels músics barrejats entre el públic, amb l’audició immediata, perfecta i, visualment directa. Si de tot això en fem una amalgama d’entorns físics amb transcendència artística, històrica, social o d’actualitat, l’espectacle Bemba Saoco 360 passa a ser una experiència única, irrepetible i colpidora, per tothom que la vagi a veure.

 

Disponible a programa.cat

[jag_vc_social_icons jag_si_style=”theme-si-3″ jag_si_size=”jag-small” jag_si_boxshadow=”” jag_fb=”https://www.facebook.com/BembaSaoco/” jag_tw=”https://twitter.com/bembasaoco” jag_youtube=”https://www.youtube.com/channel/UCDMetj6dNlBGNNfKmqJohyQ” jag_instagram=”https://www.instagram.com/bembasaoco/”]

Carla Gordo veu
Ferran Caba piano i trombó
Arnau Pascual trombó i percussió
Pau Mas guitarra i veus
Joseph Gabriel Harris baix
Arnau Alonso bateria

Roser Gamonal assistent
Marc Balsa tècnic de so
Borja Pérez tècnic de llums

Àudio

Video

Galeria

Compartir :

Més projectes