Invisibles

Invisibles

Invisibles, narra en forma de fotografies musicals, el procés migratori Sud-Nord intentant copsar l’essència emocional i vital de cadascun dels moments importants, que el migrant subsaharià ha d’afrontar en tot aquest viatge.

 

La forta influència africana de la majoria d’estils musicals que coneixem, des del jazz fins al latin passant pel flamenc, ens dóna joc per crear un repertori eclèctic, atractiu i variat que, al capdavall, sorgeix de les mateixes arrels.

 

Aquest projecte neix i creix al voltant de diverses fonts d’inspiració. D’una banda, l’obra de teatre de Juan Diego Botto, Un trozo Invisible de este mundo. D’altra, la història de vida que Kalilu Jammeh ens relata en el seu llibre, El viaje de Kalilu. També ens ha inspirat el Sindicato Mantero de Barcelona. I, finalment, les poesies de Joana Raspall, Podries i Endavant.
Es tracta doncs, d’un projecte original que pretén visibilitzar les persones migrants i la seva problemàtica.

 

La qualitat musical, la projecció de fotografies/vídeos i el testimoni en primera persona (veus en off) de les persones migrants subsaharianes fan d’Invisibles, un espectacle colpidor, emocionant, enèrgic i transformador, que proposa un missatge i uns valors basats en els drets humans més bàsics de les persones migrants: el dret a l’auxili, a l’acollida, al respecte, a la dignitat, a la integració i a la igualtat. Per tots aquests elements, Invisibles és una proposta de concert amb contingut social, però també un espectacle pedagògic, un producte cultural destinat a públic adult i joves a partir dels 11 anys.

 

Invisibles s’ofereix en versió concert normal, en versió pedagògica o ambdues el mateix dia.

 

Disponible a programa.cat

[jag_vc_social_icons jag_si_style=”theme-si-3″ jag_si_size=”jag-small” jag_si_boxshadow=”” jag_fb=”https://www.facebook.com/Invisiblesproject/” jag_tw=”https://twitter.com/InvisiblesProj” jag_instagram=”https://www.instagram.com/invisiblesproject/”]

Rocío Angue Eson veu
Enric Puigdesens baix elèctric
Joan Solana/Jorge de la Torre piano, teclats
Joan Carles Marí/Gabriel Gonzalez bateria
David Italiano percussions
Marc Teclas guitarra elèctrica, guitarra espanyola i veu
Xavi López saxos, flauta travessera i cors

Àudio

Video

Galeria

Compartir :

  • Categories:
  • Skills:
    • blufusió
  • Compartir :

Més projectes