Maüpas

Maüpas

Maüpas presenta el seu primer disc, que porta per nom Babel, un disc de world music cantat en cinc llengües diferents (català, castellà, anglès, portuguès i francès), i format per cançons breus que tenen compassos i estructures poc convencionals, però que a la vegada sonen senzilles, boniques i sinceres.

Les cançons que formen part de l’espectacle són, en la seva majoria, originals, però també hi ha versions de diferents artistes d’arreu del món, des de Catalunya al Brasil.

L’espectacle compta amb una formació musical íntima: un duo de guitarra/veu i bateria al qual s’hi afegeix una altra cantant en alguns moments del concert. Aquesta formació petita permet crear una atmosfera més propera entre músics i audiència, requereix poc equip tècnic i és adaptable a qualsevol racó de qualsevol poble i ciutat.

 

Pau Mas: guitarra i veu

David Gimeno: Bateria

Clara Bosch: veu

 

Disponible a programa.cat

[jag_vc_social_icons jag_si_style=”theme-si-3″ jag_si_size=”jag-small” jag_si_boxshadow=”” jag_fb=”https://www.facebook.com/maupasmusic/” jag_youtube=”https://www.youtube.com/channel/UCjy6IsKDEUDo3tvV7–KfAw” jag_instagram=”https://www.instagram.com/maupas_/”]
Formació

Pau Mas: guitarra i veu
David Gimeno: bateria
Clara Bosch: veu

Àudio

Video

Galeria

Compartir :

  • Categories:
  • Skills:
    • blufusió
  • Compartir :

Més projectes