Roigé

Roigé

En Roigé, el 2020, presenta el seu segon treball discogràfic Ingràvid, un treball de música d’autor, amb textos d’una forta càrrega poètica, que retraten un bagatge i una cosmovisió molt íntima i personal, sobre la llibertat personal i col·lectiva i la capacitat d’adaptació. Un disc que serà un collage sonor, eclèctic, amb la fusió com a característica transversal barrejant el folk, el pop, els ritmes llatins, la música moderna i el jazz.

Enregistrat als Estudis la Vall, amb l’assessorament i coproducció de Marc Martin i el nostre equip de músics. També compta amb la col·laboració de grans noms de l’escena actual com són Joan Rovira, Sandra Bautista (Sona9), Gemma Abrié, Paula Giberga (La Folie), Àngela Furquet, Oriol Barri i Sònia Moreno.

 

Disponible a programa.cat

[jag_vc_social_icons jag_si_style=”theme-si-3″ jag_si_size=”jag-small” jag_si_boxshadow=”” jag_fb=”https://www.facebook.com/dacilmusic/” jag_tw=”https://twitter.com/dacilmusic” jag_youtube=”https://www.youtube.com/user/Cilda77″ jag_instagram=”https://www.instagram.com/dacilmusic/”]

Roigé veu, guitarres i composicions

Oriol Gonzàlez contrabaix i mandolines

Pep Pastor baix elèctric

Fer Tejero piano i teclats

Dani Lévy bateria

Àudio

Video

Compartir :

  • Categories:
  • Skills:
    • blucantautor
  • Compartir :

Més projectes