Saki Guillem

Saki Guillem

Després de més de 40 anys al servei de múltiples projectes, cantants, productors, orquestres, estudis, companyies, televisions, ràdios, i més etcèteres, ha decidit treballar per a ell mateix i fer la música que més li agrada i en defensa pròpia. Aquest disc, Coses que no es poden veure ni amb els ulls tancats és el primer pas que fa en aquest nou camí.

 

Saki Guillem el presenta en solitari amb guitarra i veu, prescindint dels arranjaments instrumentals i vocals de la versió gravada. Una proposta que contempla només, l’essència de les cançons però explora al màxim els recursos tímbrics, rítmics i dinàmics, creant així una versió diferent i autònoma de les mateixes cançons. Durant la segona part del concert interpreta, a piano i veu, 6 noves cançons escrites el 2018, d’una sonoritat i clima molt diferents de les anteriors amb guitarra, i que formaran part del següent disc.

 

Disponible a programa.cat

[jag_vc_social_icons jag_si_style=”theme-si-3″ jag_si_size=”jag-small” jag_si_boxshadow=”” jag_fb=”https://www.facebook.com/saki.guillem” jag_tw=”https://twitter.com/sakiguillem”]

Saki Guillem veu, guitarra i piano

Àudio

 

Video

Compartir :

Més projectes