Serveis

Booking

Gestionem un roster eclèctic format per artistes d’una gran qualitat professional i humana.

Contactem amb vosaltres i us oferim la proposta més ajustada a les vostres necessitats de programació.

Som immensament feliços quan, al final del concert, públic, programadores, programadors i músics han gaudit al màxim de l’experiència musical.

 

Road Management

Fem l’acompanyament als artistes en cada concert. Ens fem càrrec de la logística i la coordinació de tots els aspectes que giren al voltant de l’esdeveniment musical, per tal que artistes, tècniques i tècnics puguin desenvolupar la seva feina en les millors condicions.

 

Regidoria d’Escenari i Producció

Ens especialitzem en la producció d’esdeveniments de petit i mitjà format. Gestionem i coordinem tècnicament el vostre festival, cicle/programació de concerts o esdeveniment musical cuidant cadascun dels detalls que en permetin el correcte i exitós desenvolupament.

 

Per a qui hem treballat

Ajuntaments: Cabrils, Capellades, Castelldefels, Castelló d’Empúries, El Vendrell (A. Pau Casals, A. del Tívoli), La Palma de Cervelló,  l’Hospitalet (A. Barradas), Olot (Festes del Tura), Òrrius, Pals (Concerts a la Fresca), Parets del Vallès (Can Rajoler), La Canonja, La Roca del Vallès, Ripoll, Sant Andreu de la Barca (T. Núria Espert), Sant Joan Despí (T. Mercè Rodoreda), Santa Coloma de Farners, Santa Eulàlia de Ronçana, Sudanell (FM Sudanell), Tarragona (Sota la Palmera), Tona (FM i Sala La Canal), Torroella de Montgrí, Vilafranca del Penedès (Festival El Gloriós).

També per a: Casino de Calaf, Cicle Essencials, Festival Bioritme, Elles Festival, Festivals Alta Segarra, Festival Microclima, Festival MusicalBruc, Festivalet del Collsacabra, Joventuts Musicals de Banyoles, Ateneu de Banyoles, Nits d’Estiu al Palau Robert, Premi Ramon Barnils, Odèon Canet de Mar, Televisió de Santa Eulàlia de Ronçana, Tre3sC,…

Festivals de Jazz: Jazz Olot, Música i Sensacions d’Òrrius, Festival de Jazz Zubipean, Real Jazz Vila-real, Jazz en el Auditorio (Auditorio Nacional de Madrid), Qurtuba Jazz (Córdoba)