Serveis

Booking

Gestionem un roster eclèctic format per artistes d’una gran qualitat professional i humana. Contactem amb les programadores i programadors i els oferim la proposta més ajustada a les seves necessitats de programació. Som immensament feliços quan, al final del concert, públic, programadores, programadors i músics han gaudit al màxim de l’experiència musical.

 

Road Management

Fem l’acompanyament als artistes en cada concert i ens fem càrrec de la logística i la coordinació, de tots els aspectes que giren al voltant de l’esdeveniment musical, per tal que artistes, tècniques i tècnics puguin desenvolupar la seva feina en les millors condicions.

 

Producció

Ens especialitzem en la producció d’esdeveniments de petit i mitjà format. Gestionem i coordinem tècnicament el vostre festival, cicle/programació de concerts o esdeveniment musical cuidant cadascun dels detalls que en permetin el correcte i exitós desenvolupament.

 

Per a qui hem treballat

Ajuntaments: Cabrils, Castelldefels, La Palma de Cervelló,  l’Hospitalet, Olot (Festes del Tura), Òrrius, Pals (Concerts a la Fresca), Parets del Vallès, La Roca del Vallès, Ripoll, Sant Andreu de la Barca, Sant Joan Despí, Santa Coloma de Farners, Santa Eulàlia de Ronçana, Sudanell (FM Sudanell), Tarragona (Sota la Palmera), Tona, Torroella de Montgrí, Vilafranca del Penedès (Festival El Gloriós). També per a: Casino de Calaf, Cicle Essencials, Festival Bioritme, Elles Festival, Festivals Alta Segarra, Festival Microclima, Festivalet del Collsacabra, Joventuts Musicals de Banyoles, Nits d’Estiu al Palau Robert, Premi Ramon Barnils, Odèon Canet de Mar, Televisió de Santa Eulàlia de Ronçana, Tre3sC