CMS 15 anys

Torna el CMS trio! La seva recepta màgica de jazz, estàndards llatins i músiques d’arrel popular continua més viva que mai, després d’anys trepitjant els escenaris de tot el món.

Un directe amb temes propis i clàssics estàndards de jazz a ritmes i colors africans, colombians i fins i tot flamencs; balades amb aire de danzón cubà; calypsos… Música popular i accessible per a tots els públics!

 

CMS quinze anys! Després de tres lustres de trajectòria musical plegats, semblaria que poca cosa més podem dir que ja no sapiguem d’aquests tres enormes intèrprets, encara que la seva saviesa musical s’endevini il·limitada i la seca capacitat de sorprendre al públic, infinita.

 

Tenir el privilegi de veure’ls i escoltar-los en directe és quelcom semblant al plaer d’assaborir l’extraordinari menú degustació d’un tres estrelles: alta música d’autor, basada en la tradició més genuïna, marca de la casa. Un recorregut sensitiu, per les arrels musicals que cadascun d’ells ha conreat al llarg de la seva dilatada carrera musical.

 

Fede Serrat

Video

Fotos

Descàrregues

Management

Fede Serrat

Tel: +34 646 922 582
Email: info@blumusic.es

Amb el suport de

logo_irl_BN