ONES I ARENES

El nou treball discogràfic de Pepe Rivero i Àngela Cervantes · Ones i Arenes, consisteix en la versió en Jazz Filin (Bolero Jazz) de les melodies de la cantant porto-riquenya, d’origen català, Sylvia Rexach. Les cançons i lletres de Sylvia estan carregades de matisos i intensitats irresistibles, per les seves ganes d’art i talents sobradament demostrats.
Emocionats davant la poètica musical de Sylvia Rexach, el pianista i compositor cubà; Pepe Rivero i la cantant eivissenca, Àngela Cervantes, es troben en aquest projecte discogràfic, per reviure i expandir el repertori de l’artista porto-riquenya.
Ones i Arenes, títol, a més, d’una de les seves més insignes cançons, pretén afegir una nova veu a la sensible obra de Sylvia, dona compromesa i avançada a la seva època, cantant, compositora, guionista de comèdies i poetessa, així com a la seva intensa, encara que breu, vida.
Dies narrats a través de la seva música, a cavall entre la Primera Guerra Mundial i la bohèmia nocturna dels anys 50, en un món que no va conèixer, el valor del seu art, fins després de morta.
La força de la seva poesia agosarada i inconformista, per a una artista de la seva època, ens recorden la feina fonamental que van tenir figures com ella a Llatinoamèrica i en la societat occidental, per a l’autonomia i l’emancipació de la Dona, en un temps d’homes.

Vídeos

Fotos

Descàrregues

Management

Fede Serrat

Tel: +34 646 922 582
Email: info@blumusic.es

Jazz Latino Inc.

Tel: +1 518-466-9990
Email: infojazzlatino@gmail.com