Apagada Cultural

Arran les declaracions del Ministre de Cultura en la seva compareixença d’aquest passat dimarts, diversos col·lectius del sector musical han convocat una apagada cultural coordinada a internet, per demà divendres 10 i dissabte 11.

Des de blumusic produccions ens sumem a les 48 hores sense cultura a internet. Manifestem també la nostra protesta davant la inacció del Ministeri. No s’han proposat mesures reals, per ajudar a les treballadores i treballadors del sector cultural a superar els estralls provocats per l’allau de cancel·lacions i ajornaments d’espectacles.

Som molt conscients de la tragèdia sanitària ocasionada pel covid-19, de l’immens nombre d’afectades i afectats i de l’exagerada xifra de persones mortes. Som conscients que s’han d’adreçar tots els esforços possibles a rebaixar els efectes de la pandèmia, fins aonseguir que no hi hagi cap més víctima. Estem al costat de totes les treballadores i treballadors dels sectors més bàsics, sanitari sobretot i alimentari també, que ho estan donant tot per salvar vides i per mantenir els subministres a la població confinada.

Tanmateix, les treballadores i treballadors del sector cultural, sempre en precari, afronten les conseqüències de la crisi econòmica derivada, amb moltíssimes dificultats. Una situació que ha d’obligar a la classe política, a aplicar mesures urgents, per garantir els mínims de subsistència necessaris per viure dignament.

Per tot plegat doncs, demà i dissabte, apagada cultural de 48 hores!!

https://www.sindicatsmac.cat/

https://www.institutdelteatre.cat/files/doc6343/52-medidas.pdf

Compartir :

Més publicacions

Deixa un comentari