Flamenco Standards

Flamenco Standards

Flamenco Standards sorgeix com la iniciativa de quatre dels més actius músics de flamenc (Marc Miralta, Rycardo Moreno, Pablo M. Caminero y Enrique Rodríguez), amb la intenció de crear un repertori de temes del gènere i confeccionar un Real Book d’estàndards del flamenc. El cançoner potencial es molt ampli i abraça, des de Manuel de Falla o Enrique Granados fins a Jorge Pardo o Paco de Lucía, passant per composicions dels mateixos intèrprets o bé d’altres músics com, Chano Domínguez, Guillermo McGuill, Ricardo Pachón, Carles Benavent, Ray Heredia i un llarguíssim etcètera d’autors.

 

Aquests quatre veterans del gènere han dedicat gran part de les seves trajectòries a buscar la manera d’apropar el flamenc i el jazz per, des d’aquesta confluència, arribar a la llibertat que tot músic improvisador aspira a trobar.

 

Els quatre intèrprets lideren les seves pròpies bandes i s’han ajuntat a Flamenco Standards per investigar, crear i ampliar el repertori que tants altres músics han anat desenvolupant dins del gènere.

Marc Miralta: drums
Rycardo Moreno: guitar
Pablo M Caminero: doublebass
Enrique Rodríguez: trumpet & fluguel

Àudio

Video

Compartir :

Més projectes