Marc Miralta Flamenco Reunion

Següent

Marc Miralta Flamenco Reunion

Marc Miralta és, per la seva trajectòria, un dels músics de jazz amb més reconeixement internacional. És així per haver estar pioner en les músiques de fusió i molt actiu en projectes arreu del món, inclosa la seva fructífera estada a Nova York, de la qual van sorgir projectes com l’OAM Trio (Omer Avital, Aaron Goldberg i Marc Miralta) o la primera gravació que motiva aquesta nova reunió, el New York Flamenco Reunion (2000), considerada una obra de capçalera entre els aficionats al jazz-flamenc nacional. Un disc que va ser tot un èxit en la seva sortida al mercat fa uns anys i que torna amb més força que mai, per oferir-nos la segona part que tots els aficionats estaven esperant.

 

La fusió del jazz i del flamenc és, des de fa anys, la plataforma més internacional de projecció dels músics del nostre país, com és el cas del bateria Marc Miralta, que ens presenta un Flamenco Reunion renovat amb el prestigiós pianista Marco Mezquida, el contrabaixista Martín Leiton, el saxofonista Martí Serra, el percussionista David Domínguez, -un dels més reconeguts intèrprets del cajón flamenc- i de Blas Córdoba “Kejío” al cante.

 

Marc Miralta ens ofereix un nou repertori de jazz-flamenc, peces escrites expressament i també adaptacions, tot plegat per connectar les sinèrgies i oferir un projecte altament creatiu i de gran connexió amb el públic.

 

Disponible a programa.cat (espectacle recomanat)

Marc Miralta bateria
Marco Mezquida piano
Martí Serra saxos
Martín Léiton contrabaix
David Domínguez cajón i percussions
Blas Córdoba “Kejío” cante

Següent Compartir :

Següent
Següent

Més projectes