Marc Miralta Quartet Dreams

Marc Miralta Quartet Dreams

Aquest grup interpreta composicions originals del seu líder, fetes expressament per a aquesta formació. Fa un parell d´anys Marc Miralta va començar a pensar en els músics més adients per a poder interpretar la seva música. Així va ser com va començar a crear-se aquest quartet.

 

La relació entre Miralta i Blake es remunta a l´any 1990, al Berklee College of Music de Boston, on es van conèixer i van començar a treballar plegats. Al 1993 es van mudar a Nova York, on van ser companys de pis i van continuar tocant quasi a diari. L´any 1996, després d´un parell d´anys de conèixer l´Omer, van co-fundar, juntament amb Aaron Goldberg, el ja conegut OAM TRIO. Amb el que han fet gires per diversos països.

 

També al voltant d´aquelles dates, al fer uns concerts amb Paquito D´Rivera, va trobar-se amb Ed Simon, amb qui també han fet concerts per Espanya. Així que quan va pensar en aquest nou projecte, de seguida va decidir que aquests tres músics serien els idonis per aquest projecte.

 

La seva música està arrelada en la tradició del jazz, tot i que conté influències de la música llatina, la música africana o el flamenc. Aquest grup compta amb alguns dels solistes més destacats de la seva generació, fet que garanteix una música rica i espontània, basada en la continua interacció dels quatre intèrprets.

Formació internacional

Marc Miralta: bateria
Seamus Blake: saxo
Ed Simon: piano
Omer Avital: contrabaix

Formació local

Marc Miralta: bateria
Marco Mezquida/Roger Mas: piano
Santi de la Rubia: saxo
Manel Fortià: contrabaix

Àudio

Compartir :

Més projectes