Ángela Cervantes

Ángela Cervantes

Olas y Arenas  ESTRENA

Projecte delicat i elegant liderat pel pianista i compositor cubà, Pepe Rivero i la cantant eivissenca Ángela Cervantes, amb el que rememoren el llegat de la immensa artista porto-riquenya, Sylvia Rexach. Cantant, compositora, guionista de comèdia i poeta, avançada a la seva època, a qui rendeixen homenatge amb un recull de les seves cançons, amb les que donar veu a la seva sensible obra, així com a la seva intensa encara que breu vida. Dies narrats a través de la seva poesia i melodies, a cavall entre la Primera Guerra Mundial i la bohèmia nocturna dels anys 50, en un món que no va saber veure fins després de morta, el valor del seu art.

 

En esta orilla de Drexler

Fruit de l’admiració i de la voluntat de retre tribut al mestre Jorge Drexler, l’Ángela presenta En esta orilla de Drexler, treball on fusiona la personalíssima visió poètica del cantautor uruguaià, amb el Jazz.

 

Camí a Santa Clara

En aquest projecte, l’Ángela emprèn un viatge en molts sentits, des de la seva illa d’Eivissa al centre de l’illa de Cuba. Un viatge que pren, com a punt de partida les cançons que li cantava la seva güela i que entronca amb el llegat dels poetes de la Vieja Trova Cubana, també cap a l’encontre dels Mestres representants de la tradició musical cubana. Un viatge d’anada i tornada a la recerca dels vincles musicals, entre la tradició musical de ses Illes i el Carib.

Formació

Olas y Arenas

Pepe Rivero – piano

Ángela Cervantes – veu

Ariel Bringuez – saxo tenor

Reinier Elizarde – contrabaix

Michael Olivera – bateria

 

En esta Orilla de Drexler

Ángela Cervantes: veu

Daniel Oyarzabal: piano

Pablo M. Caminero: contrabaix

Borja Barrueta: bateria

 

Camino a Santa Clara

Ángela Cervantes: veu

Ariel Bringuez: saxos

Pepe Rivero: piano

Chema Saiz: guitarra

Reinier Elizarde: contrabaix

Michael Oliveira: set de bateria y percussió

 

Àudio

Video

Galeria

[the_grid name=”Galeria Pau Blanc”]

Compartir :

  • Categories:
  • Skills:
    • Actiu
    • blucantautor
  • Compartir :

Més projectes