Llum. Pere Martínez-Cobla Marinada-Vicens Martín

Llum. Pere Martínez - Cobla Marinada - Vicens Martín

L’espectacle Llum és un recull de cançons i poemes musicats que representen la lluita dels pobles, amb diversitat geogràfica i temporal, però que destaquen per la seva qualitat i la seva importància emocional, simbòlica i històrica. És un viatge, on la foscor esdevindrà llum a través del flamenc i el jazz. Dues músiques que defineixen a la perfecció, els sentiments de dolor i lluita.

 

La força expressiva de la veu de Pere Martínez i la potència i sensibilitat de la Cobla Marinada combinades amb els arranjaments del director musical de l’espectacle, Vicens Martín conformen un espectacle que genera una comunió perfecta, on l’emoció es viurà a flor de pell.

 

Disponible a programa.cat

[jag_vc_social_icons jag_si_style=”theme-si-3″ jag_si_size=”jag-small” jag_si_boxshadow=”” jag_fb=”https://www.facebook.com/MarinadaCobla/” jag_tw=”https://twitter.com/CoblaMarinada” jag_youtube=”https://www.youtube.com/channel/UCkanXa7pCiInTwKZsT0sFLA?view_as=subscriber” jag_instagram=”https://www.instagram.com/coblamarinada/” jag_vimeo=”https://vimeo.com/396756739″]

Pere Martínez   cante

Cobla Marinada

Vicens Martín   guitarra, arranjaments i direcció

Davíd Domínguez   percussió

David Casamitjana  tècnic de so

Àudio

Galeria

Compartir :

  • Categories:
  • Skills:
    • blufusió
  • Compartir :

Més projectes